Svensk SopHEMtning AB

Billig fönsterputs i Ludvika

Det finns få saker som drar ner intrycket av ett hem eller fastighet lika mycket som smutsiga fönster, men smutsiga fönster är något som är väldigt vanligt och beror vanligtvis på omväxlande klimat och väder. I Sverige är det inte ovanligt att det både regnar, snöar och är plusgrader om vartannat. Väder och vind gör sitt, men även avgaser och annan smuts kan sätta sina spår.

Boka städning eller få en offert

Fyll i formuläret för att boka en städtjänst eller få en offert.

Billig fönsterputs i Ludvika

Vi vet hur viktigt det är att fönsterna är rena och ser ut på ett bra sätt. Alla våra fönsterputsare har lång och gedigen kunskap om fönsterputsning och ser till att du får glänsande och fina fönster året runt. Inför julen är det många som vill att fönsterna ska vara lite extra snygga och naturligtvis åtar vi oss uppdrag även när snön ligger tät på marken. Vi kan erbjuder billig fönsterputs även i minusgrader och hjälper dig med både enkla två-glas fönster såväl som tre-glas fönster med spröjs.

Billig fönsterputs med hjälp av RUT-avdraget

När du anlitar oss för fönsterputs kan du vara säker på att få riktigt bra och låga priser. Vi är en billig städfirma som är registrerade för F-skatt och det innebär att vi kan erbjuda RUT-avdrag till alla privatpersoner. RUT-avdraget säkerställer att du kan dra av hela 50 % på den totala arbetskostnaden för fönsterputsningen. Eftersom vi tar med oss allt material som vi behöver tillkommer det således inga extra kostnader för material eller liknande.

Utöver RUT-avdraget har vi även en 14 dagars 100 % nöjd kund garanti som du kan använda dig av. Det innebär att om du har något att anmärka på städningen eller fönsterputsningen ser vi till att åtgärda detta direkt, förutsatt att du hör av dig till oss inom 14 dagar från städtillfället. På så sätt kan du vara säker på att du alltid får det resultat du vill ha.

fönsterputs