Svensk SopHEMtning AB

Billig hemstädning i Avesta

Har du tröttnat på att bråka om städningen eller känner du bara att tiden inte räcker till? Då är du inte ensam. Idag är det många hushåll i Sverige som tar hjälp av en professionell och billig städfirma för att få ordning på hemmet. Med billig hemstäd kan du se till att ditt hus eller lägenhet alltid är i sin ordning, samtidigt som du får tid över till annat.

Boka städning eller få en offert

Fyll i formuläret för att boka en städtjänst eller få en offert.

Billig hemstädning i Avesta

Vi använder oss av effektiva och miljövänliga metoder som får ditt hem rent, väldoftande och glansigt. Det spelar ingen roll om det är en liten eller större bostad som du har, utan vi åtar oss alla typer av uppdrag för att säkerställa att du får en så bekväm vardag som möjligt. I samband med bokning tar vi all information som vi behöver för att komma igång på ett så smidigt sätt som möjligt. Vi arbetar hårt för att du ska få bästa service från början till slut och för att du ska bli nöjd med resultatet.

Sänk dina kostnader för hemstädning med RUT-avdrag

Vi är en seriös och noggrann städfirma som arbetar lokalt i Gävle med omnejd. Våra medarbetare har lång och gedigen utbildning inom hemstädning och hjälper dig med allt från fönsterputs till rengöring av golv, vitvaror och fria ytor. I den stressiga vardag som många lever i är det inte alltid lätt att hinna ta tag i städningen.

Vi erbjuder prisvärd och billig hemstäd som är utförd på ett korrekt sätt, men tack vare RUT-avdraget kan du sänka dina kostnader ytterligare. RUT-avdraget är ett avdrag som tilldelas alla privatpersoner som är över 18 år och som betalar skatt i Sverige. Avdraget ger dig en 50 % reducering på den totala arbetskostnaden och gör det enklare för dig att få hjälp med städning i ditt hem. Naturligtvis ser vi till att sköta hela kontakten med Skatteverket åt dig och det enda vi är i behov av är ditt personnummer. I samband med att du bokar hemstädning eller annan städtjänst från oss ser vi till att sköta reduceringen direkt. Du får sedan en faktura som är helt klar!

Ett vardagsrum med en hund i soffan
hemstädning