Svensk SopHEMtning AB

Billig visningsstäd i Avesta

Är det dags att sälja bostaden? Det är ett stort steg att ta och mycket som behöver fixas. Det är väldigt viktigt att hemmet är fint när det är dags för visning. Genom att anlita oss på Svensk Sophemtning har ni en trygghet i att hemmet är skinande rent inför visningen. 

Boka städning eller få en offert

Fyll i formuläret för att boka en städtjänst eller få en offert.

Billig visningsstäd i Avesta

Hur rent ni har det hemma vid visningen påverkar mer än vad man kanske tror. Men det kan verkligen göra skillnad i hur många intressenter ni får. Det gör din bostad mer attraktiv på marknaden helt enkelt och kan påverka hur mycket ni i slutändan får för bostaden. Det kan vara mycket att fixa med inför visningen för att hemmet ska visa sig från sin bästa sida inför visningen, och att städa kan ta lång tid när allt ska göras riktigt ingående. Genom att anlita oss på Svensk Sophemtning för att sköta din visningsstädning så sparar du mycket huvudbry men också tid. Vi har gjort hundratals visningsstädningar och vet precis vad som behöver fokuseras på för att det ska bli så rent och visningen går så bra som bara möjligt. 

Vi gör ditt hem skinande rent

På Svensk Somphemtning är vi stolta över hur mycket vi underlättar för våra kunder. Hur fint det blir när vi har städat hos dig och vår höga kundnöjdhet. Eftersom vi värnar om både miljö och människor så använder vi i största möjliga mån miljömärkta produkter när vi städar. Det är bättre för naturen, dig som kund och för våra medarbetare. Med vår erfarenhet av städbranschen så vet vi hur stor skillnad det gör i längden. Så om det närmar sig med visning, fundera inte längre på om du ska sköta ditt eget visningsstäd. Kontakta oss på Svensk Sophemtning istället, för ett renare och enklare resultat. Vi garanterar ett skinande resultat.   

 

En stor säng i ett nystädat sovrum