Svensk SopHEMtning AB

Flyttstädning

Att flytta från en bostad till en annan är ett stort projekt för många människor. Nu ska många år av levnad och boende packas ner i kartonger och förflyttas från en adress till en annan. En flytt kan vara väldigt rolig och spännande, som en nystart i livet, men det kan också vara kämpigt och inte minst väldigt stressigt. Att då behöva tänka på flyttstädningen är inte det allra roligaste. Vi rekommenderar att du överlämnar problemet till oss så att du får hjälp med billig flyttstädning som verkligen gör skillnad.

Boka städning eller få en offert

Fyll i formuläret för att boka en städtjänst eller få en offert.

Vi erbjuder komplett flyttstädning och byggstäd

Oavsett om du är i behov av billig flyttstädning eller billig byggstädning kan vi se till att hjälpa dig. Billig byggstädning kan på många sätt liknas med en flyttstädning, just eftersom den är så pass omfattande och vanligtvis utförs i ett tomt hem.

Våra flyttstädningspaket är alltid kompletta, så att du kan vara säker på att alla moment är utförda när du lämnar över bostaden. Vi sköter rengöring av golv, avtorkning av fria ytor och rengör invändigt och utvändigt i kök. Naturligtvis ingår även fönsterputsning såväl som rengöring av fönsterkarmar och elskåp.

Vi flyttstädar tidseffektivt

En mycket vanlig fundering är hur lång tid en flyttstädning kommer att ta, men det är en fråga som är svår för oss att besvara innan vi har sett ditt objekt. Här finns det flera faktorer som kommer att påverka tidsåtgången, vilket bland annat är storleken på din bostad och huruvida den är tömd eller inte.

Har du många fönster med spröjs kan arbetet ta längre tid. Vid bokning går vi igenom ditt hem bit för bit för att kunna ge dig en fast tidsram. Oftast tar en flyttstädning ca 8 timmar att genomföra.

Utöver flyttstädning kan vi även erbjuda dig billig visningsstäd. Billig visningsstäd är något som du kan få stor användning för inför en visning och eventuell försäljning. Kontakta oss så berättar vi mer!

En hund sitter på en flyttkartong