Svensk SopHEMtning AB

Kontorsstädning

Att ha ett rent kontor är viktigare än man kanske tror. Det finns väldigt många fördelar med att ha välstädat omkring sig. Det vet vi på Svensk Sophemtning och vi hjälper gärna er att upptäcka fördelarna också. 

Boka städning eller få en offert

Fyll i formuläret för att boka en städtjänst eller få en offert.

Ett rent kontor är ett effektivt kontor

Med ett rent kontor kommer som sagt många fördelar. Förutom såklart att det är mer hälsosamt att ha det rent omkring sig, så kommer dina medarbetare att trivas bättre på jobbet. När det är ordning och reda blir effektiviteten högre, det finns det mycket bevis för.  och vilket företag vill inte vara effektivt? Det ger också ett mycket mer professionellt intryck när ni har kunder och gäster på kontoret. Ingen vill komma till ett stökigt och smutsigt kontor, men framförallt vill ingen jobba där. Vi anpassar städningen efter just ert kontor och ser till att ni får de bästa förutsättningarna för att kunna jobba fokuserat och vinna de viktiga kunderna. 

Vi kan kontorsstäd

Vi städar alla möjliga kontor, från det små start-ups till stora nationella bolag och alltid med ett skinande resultat. Vi brinner verkligen för att göra det fint hos våra kunder, oavsett om det är hemstädning, flyttstädning eller kontor. Alla ska kunna få det fint. För oss är det viktigt att värna om djur och natur, därför jobbar vi med miljömärkta städprodukter. Det är bättre för vår planet, dig som kund och våra medarbetare att slippa skadliga kemikalier. En extra fiffig sak när du anlitar oss är att vi kan göra mer än städningen på kontoret. Vi kan också sköta sophämtningen och se till att sorteringen sker på rätt sätt så allt återvinns. Det är också något som hjälper vår planet. Du hör ju, det finns många anledningar att välja oss på Svensk Sophemtning att sköta ert kontorsstäd. Så tveka inte utan kontakta oss idag för att få ett rent och prydligt kontor. 

Ett kontor med många skrivbord