Svensk SopHEMtning AB

Billig byggstädning i Uppsala

Efter en renovering eller ombyggnation är det snarare regel än undantag att det blir smutsigt. Byggdamm har en otrolig förmåga att ta sig in och lägga sig som ett täcke överallt. Tejprester sitter gärna kvar och där det inte är byggdamm finns det fotspår efter hantverkarna. Dessutom kan det finnas större smuts som inte går att dammsuga med en vanlig dammsugare. Hur ska man gå tillväga när man byggstädar egentligen? 

Boka städning eller få en offert

Fyll i formuläret för att boka en städtjänst eller få en offert.

Billig byggstädning i Uppsala

Det enklaste du kan göra för att underlätta byggstädningen, det är att anlita oss på Svensk Sophemtning. Vi har lång erfarenhet av städbranschen i allmänhet och byggstäd i synnerhet. Vi hjälper både stora byggföretag, fastighetsbolag och privatpersoner med deras byggstädning. Så vi har all rätt utrustning, som industridammsugare, så att städningen går så effektivt som möjligt. Är det byggmaterial och annat bråte kvar, vilket det ofta är, så kan vi självklart hjälpa till forsla bort detta så ni slipper tänka på det. Byggstäd är vanligen väldigt omfattande eftersom allt behöver torkas av från byggdamm, det gör att man behöver vara noggrann och arbeta strukturerat. Börjar man i fel ända kan det lätt bli så att du behöver göra samma sak två gånger. Med vår långa erfarenhet så vet vi vad som behöver göras när för att städningen ska gå smidigt. 

Få tid över till annat

Efter att bygget är klart så vill man gärna kunna flytta in så fort som möjligt och att slippa göra byggstädet sparar dig väldigt mycket tid. Som du kan spendera på roligare saker. Som att komma i ordning och få göra fint. Och som företag vill man gärna vidare till nästa bygge för att göra klart där. Så alla har nytt av att anlita oss för att sköta byggstädet. Kontakta oss redan idag så återkommer vi med ett förslag hur vi kan hjälpa er och en offert

Ett vardagsrum med en hund i soffan