Svensk SopHEMtning AB

Om oss

Under hösten år 2010 startade företaget Svensk SopHEMtning AB upp och tillsammans med Flyttstäda.nu driver vi idag en komplett helhetslösning för fastighetsägare, privatpersoner och företag. Vi arbetar lokalt i Gävle och hjälper dig med allt från flyttstädning till hemstädning, byggstädning och sophämtning på en professionell och bekymmersfri nivå. Vårt fokus ligger främst på flyttstädning såväl som insamling av avfall som är icke-farligt att handskas med. Naturligtvis ser vi till att alltid försöka samordna transporter, för att på så sätt bidra till en mycket starkare och bättre miljö.

100 % nöjd kund garanti på arbetet

Det är dock inte enbart i Gävle som du kommer att hitta oss och våra tjänster. Genom åren har vi utvecklats och brett ut oss ordentligt för att kunna hjälpa så många olika kunder som möjligt.

Idag kan du t.ex. anlita oss även i Gävleborg och Uppsala, men också i Dalarna såväl som i Bromma i Stockholm. Vi arbetar med schyssta villkor, prisvärda tjänster och ett resultat som du kan bli stolt över. Här får du alltid trygga och kompletta försäkringar bakom dig, ett företag som följer rådande branschregler och som erbjuder 14 dagars nöjd kund garanti på arbetet.

Vi är stolta över att kunna erbjuda billig visningsstäd, billig byggstädning, billig företagsstäd och prisvärd sophämtning under ett och samma tak. Vi tycker att det är en självklarhet att alla som behöver ska få hjälp med underhåll av sina bostäder, kontor eller butiker. När du hör av dig till oss vill vi gärna veta mer om vad du behöver hjälp med, för att på så sätt kunna ge dig ett så korrekt pris som möjligt. Vi ser till att alltid arbeta efter fasta priser och ger dig en tidsram så du vet hur lång tid städningen kommer att ta. På så sätt kan du planera din dag mycket bättre!

Ett mörk badrum med ett vitt badkar

KONTAKTA OSS

Håll kontakten

Har du frågor om våra tjänster eller vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med sophämtning eller städning av din bostad? Då rekommenderar vi att du kontaktar oss redan idag. Vi har öppet alla vardagar mellan klockan 09:00-17:00. Vi ser inte bara till att besvara frågor om priser och arbete, utan kan även hjälpa dig att hitta den bästa och mest kompletta städningen för dig. Här kan du även få hjälp om du vill boka in sophämtning och få mer information om våra abonnemang!