Svensk SopHEMtning AB

Företagsstädning

Som företagare är det mycket som du måste hinna med och då är inte alltid städningen en prioritet. Att ha det rent och fint på restaurangen, på kontoret eller i butiken är dock mycket viktigt och en aspekt som man inte bör glömma bort. Med rena och fina lokaler minskar du inte bara sjukskrivningar från medarbetare och anställda, utan du kan också presentera din verksamhet på bästa sätt för nya kunder och samarbetspartners.

Boka städning eller få en offert

Fyll i formuläret för att boka en städtjänst eller få en offert.

Billig företagsstädning i Bollnäs

Är du i behov av billig företagsstäd är vi rätt städfirma för dig. Vi är en billig städfirma som har många års erfarenhet av att städa hos företagare och hjälper dig med alla typer av objekt. Det spelar således ingen roll om det är ett kontor, en butik eller ett lager som du behöver hjälp med. Våra duktiga medarbetare arbetar med fokus på miljö och ser till att du får precis det resultat som du vill ha. Här kan du själv välja om du vill ha städning under kontorstider eller om det lämpar sig bättre med städning när alla har gått hem. 

Det är inte alla företag som är i behov av samma typ av städning eller samma typ av omfattning. Därför ser vi till att skräddarsy våra städinstruktioner så att de passar dig så bra som möjligt. När du bokar billig företagsstäd bokar vi gärna in ett första besök, för att på så sätt skapa ett mycket närmare samarbete och samtidigt få höra mer om dina önskemål. Finns det inte städmaterial på plats kan vi se till att hjälpa dig med detta. Då tar vi med oss allt vi behöver för att kunna utföra städningen med bästa möjliga resultat.

Hos oss kan du känna dig trygg

För oss är det mycket viktigt att våra kunder känner sig trygga. Därför ser vi till att alltid ha alla papper i ordning och arbeta med stor sekretess. Detta är något som är extra viktigt när det kommer till företag, just eftersom det finns många personliga och privata uppgifter som inte ska komma vidare. Alla våra medarbetare får skriva på ett sekretessavtal och vi är mycket noga med hanteringen av eventuella larm och nycklar. Genom åren har vi fått möjlighet att jobba med många olika typer av verksamheter och det är något som vi är mycket stolt över!

Ett kontor med många skrivbord