Svensk SopHEMtning AB

Billig sophämtning i Bollnäs

Hos oss kan du hitta ett brett och stort sortiment av olika återvinningstjänster såväl som smidig avfallshantering för fastighetsägare, företag och privatpersoner. Vi hjälper dig med skräddarsydda helhetslösningar som passar era behov och ser till att skapa en avfallshantering som alltid är hållbar. Vårt fokus ligger på att samordna städning och sophämtning i ett, för att på så sätt bidra till en mycket bättre vardag och miljö.

Beställ sophämtning nedan

Jag beställer hämtning av återvinningsmaterial löpande för 199 kronor per månad inklusive moms. Uppsägningstid är 1 månad.

I priset ingår säckar och säckställ av wellpapp

Billig sophämtning i Bollnäs

Vi tycker det är viktigt att hållbarhet och miljöfokus också är lönsamt och därför erbjuder vi billig sophantering till både små och stora företag. På så sätt kan vi se till att fler företag har råd att använda sig av den bästa sophanteringslösningen i området. Vi hjälper dig inte bara med vanligt matavfall, utan kan även hantera sekretessavfall, återvinning och mycket mer. 

Det är inte alltid lätt att veta vilket abonnemang man behöver och vad som kommer att passa bäst, men det är här som vi kommer in i bilden. Vi har inte bara utrustningen och utbildningen som krävs för att hämta upp ditt avfall och se till att det hamnar rätt, utan vi har också förmågan att vägleda dig till ett bättre och tryggare val. Tillsammans går vi igenom vad det är för typ av behov som du eller ditt företag har, för att därefter ta fram ett abonnemang som kan tänkas passa dig. 

Bekymmersfri sophämtning

Svämmar det över bland soporna igen eller klagar dina hyresgäster på att skator har börjat komma åt avfall? Då kan det vara hög tid att byta sophanteringsföretag. Vi tycker det är mycket viktigt att dina sopor och ditt avfall verkligen hamnar rätt och att det inte får ligga för länge och påverka miljön negativt. Hos oss kan du vara säker på att vi tar hand om ditt avfall på rätt sätt och alltid med miljön i fokus. Vi ser till att du som kund känner dig trygg och hittar bra och smidiga lösningar för alla typer av behov.

Hur fungerar vår tjänst?

BESTÄLL

Beställ ditt abonnemang. Beställ ert abonnemang genom att använda beställningsformuläret, tveka inte att ringa oss ifall ni funderar över något.

KÄRL

Vi kör ut 6 kärl i wellpapp med lock. Vi kör ut sorteringskärlen kostnadsfritt. Säckarna som är på 125 l fyller ni sedan löpande med era tidningar och förpackningar.

SMS

Vi skickar ut sms innan hämtning Dagen innan hämtning får du ett SMS som påminnelse. På hämtningsdagen ställer ni ut säckarna vid vägen.

TRANSPORT

Var fjärde vecka är det hämtning Då kommer vår bil hem till er och hämtar säckarna. Bilen töms sedan på vår återvinningsstation där den slutliga sorteringen utförs.

Förbättra din återvinningsprocess

Återvinning är en nyckelkomponent i modern avfallshantering och är den tredje komponenten i avfallshierarkin “reducera, återanvänd och återvinna”.

Genom att låta oss ta hand om dina tidningar och förpackningar och återvinna dem minskar koldioxidutsläppen från transporterna. Dessutom ökar kvaliteten i sorteringen eftersom du får avsedda säckar vilket gör sorteringen mycket enkel. Vid vår återvinningsstation sker ännu en sortering vilket ytterligare bidrar till kvaliteten. Våra säckar är gjorda av återvunnet polyeten (endast kolväten) som är brännbart och med minimal miljöpåverkan. 

Vi hämtar följade:

TIDNINGAR

Dagstidningar, veckotidningar, reklamblad.

PAPPERSFÖRPACK

Alla förpackningar som till största delen består av papper.

PLASTFÖRPACK

Hårda och mjuka plastförpackningar.

METALLFÖRPACK

Alla förpackningar som till största delen består av metall.

GLAS

Alla färgade och ofärgade glasförpackningar.