VÄLKOMMEN TILL DIN STÄDFRIMA

Billig städfirma i Avesta

Är du i behov av hjälp med billig sophämtning eller är det kanske dags att flytta från en bostad till en annan? Då kan vi hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet av sophämtning såväl som flyttstädning, hemstäd och företagsstädning och erbjuder våra tjänster till privatpersoner såväl som företag och fastighetsägare.

Vi säkerställer att arbetet inte bara är korrekt utfört, utan att processen även blir så bekymmersfri som möjligt.

Boka städning eller få en offert

Fyll i formuläret för att boka en städtjänst eller få en offert.

BOKNING

Billig städfirma i Avesta

Vi erbjuder en rad olika tjänster för att göra din vardag mycket enklare. Här hittar du billig sophämtning, billig visningsstäd, billig flyttstädning och mycket mer. Tack vare våra många år i branschen kan vi se till att erbjuda dig den bästa servicen från början till slut. Våra medarbetare vet vad som krävs för att få arbetet gjort och arbetar alltid med kunden i fokus. Naturligtvis är vi ett pålitligt och noggrant företag som är godkända för F-skatt, registrerade för moms och erbjuder dig möjlighet att nyttja RUT-avdraget.

Vi tar hand om städningen åt dig

Är du i behov av billig hemstäd, billig sophämtning eller billig byggstädning? Då står vi redo att hjälpa dig. Det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss och vi åtar oss uppdrag för alla olika kundgrupper. Det innebär att vi kan hjälpa dig som fastighetsägare med fönsterputs och flyttstädning, men vi hjälper även dig som företagare att få det rent och snyggt på kontoret. För privatpersoner finns bland annat tjänster som sophämtning, byggstädning, hemstädning och mycket mer.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att få ut en offert på arbetet! Vi finns inte bara här för att hjälpa dig att boka in den tjänst som du söker, utan vi kan även fungera som ett bollplank när du har frågor och funderingar.

Vi hjälper dig med RUT-avdraget

I Sverige har du som privatperson rätt att använda dig av RUT-avdraget när du vill anlita oss för hemstädning, flyttstädning, visningsstädning, byggstädning och mycket mer. RUT-avdraget kan dock inte användas av den som vill anlita oss för sophämtning, men är ett bra sätt att få ner kostnaderna vid anlitande av städtjänster. Avdraget ger dig en total reducering på 50 % på arbetskostnaden. Vi sköter hela processen med avdraget åt dig och tar själva kontakt med Skatteverket. På så sätt kan du få ett rent och fint hem, utan några bekymmer eller hinder på vägen.